SEO Оптимизация

SEO Анализ

Анализ

Първоначален анализ

Анализ по ключови думи

Анализ на конкурентите

 

Първоначален анализ - При изпращане на запитване от ваша страна, екипът ни ще извърши пълен seo анализ на сайта, който е БЕЗПЛАТЕН. Ще определим всички проблеми и точки по които ще се работи.

На този етап ще изготвим индивидуална оферта.

Анализ по ключови думи - Тук внимателно ще анализираме и определим всички ключови думи (или фрази) с най-много търсения в мрежата. Това е един от най-важните етапи, тъй като ще извършим оптимизацията въз основа на точно тези ключови думи.

Анализ на конкурентите - Задълбочен SEO анализ на конкурентните сайтове, с цел определяне действията нужни за изпреварване в SERP ( Search Engine Result Page - Страницата с резултати ).

 

Вътрешна SEO оптимизация

Вътрешна SEO оптимизация

Структуриране и дизайн

Структуриране на категориите

Оптимизиране на текстове ( копирайтинг )

 

Структуриране и дизайн - Техническата част на сайта, която е невидима за обикновения потребител, но е от особено значение за търсачките. Става въпрос за: H1,H2,H3 tags/тагове; Мета описания и заглавия; Alt tags/тагове; Оптимизиране на изображения; Оптимизиране на кодове и скриптове; Структуриране на URL-тата ( линковете ); Предприемане на действия свързани с бързината на сайта.

Структуриране на категориите - Определяне броя на нивата категории и техните имена, което се извършва благодарение на анализа по ключови думи. Този процес е изключително важен, тъй като категориите са най-силните страници от вашия уеб сайт с изключение на началната страница. Те имат най-голям потенциал за излизане на първа страница в SERP-a на търсачките.

Оптимизиране на текстове ( Копирайтинг ) - Пренебрегвано в миналото и с най-голямо значение в настоящето е писането на грамотни и оптимизирани текстове. Нашите специалисти неотлъчно следват следните фактори при копирайтинга: Дължина на текста; Определяне на ключовата дума Плътност (повтаряемост) на ключовите думи; Уникалност на текста; Грешното определяне на някой от тези фактори би довело до отрицателни последствия в бъдеще.

 

Външна SEO оптимизация

Външна SEO оптимизация

Социални мрежи и профили

PR статии и Линк билдинг

Платена реклама

 

Социални мрежи и профили - Свързаността и популярността на вашите социални профили.

PR статии - Писане на платени статии.

Линк билдинг - Публикуване на линкове към определена страница в чужди сайтове.

Платена реклама - Adwords, Facebook и т.н.

 

Цени за SEO Оптимизация

Цени за SEO Оптимизация

 

Екипът на NOV.BG използва най-новите практики за SEO оптимизация ( Search Engine Optimization ). Това е наложено от постоянно променящия се алгоритъм на търсачките с цел да покажат на своите потребители най-подходящите страници. Доверяването на SEO оптимизацията на специалисти с остарели практики, не само няма да помогне на вашия сайт, а дори още по-лошо - би навредило, а в някой случаи би довело и до отстраняването на сайта от всички търсачки. Ние гледаме сериозно на тези неща и внимателно преминаваме през всички стъпки от процеса на оптимизиране още в етапа на изработка на сайт. За да излезете пред конкуренцията, сме ви подготвили всички стъпки, през които нашите специалисти ще преминат за постигане на успешна SEO оптимизация.