Брандиране и рекламни материали

Искате вашия бранд да бъде лесно разпознаваем!? Да изразите вашата бизнес идентичност по модерен и запомнящ се начин, а маркетинговите ви послания да достигат по-широк кръг потребители!? Изберете печелившата карта – уникален и атрактивен дизайн, който ще говори вместо вас. Ние от NOV.BG сме наясно колко важно е визуалното представяне на една марка. Следвайки последните тенденции в света на маркетинга посвещаваме целия си креативен запас, за да предложим един модерен и свеж подход в изграждането на актуален и ефективен бранд дизайн за всеки бизнес. Ние обичаме детайла, но се стараем винаги да запазим поглед над цялата картина. Харесваме пъстротата и контраста на модерния свят и я пренасяме в нашата работа. Улавяме духа на днешния ден и го превръщаме в силно утрешно послание. Какво можем да направим за вас?

Бранд дизайн

  • Ще проучим и анализираме сферата на вашия бизнес, за да сме сигурни, че ще предложим най-адекватното и актуално решение.
  • Ще изготвим концептуална скица с дизайн за вашия бранд.
  • Ще обсъдим с вас прогреса на проекта, за да сме сигурни в интерпретацията на идеите ви по най-добрия начин.
  • Ще ви представим готовия продукт.

Цялостната визия на вашата марка ще изградим чрез компонентите, които са необходими за развитието на вашия бизнес:

logo

Лого

Ще интегрираме вашата уникална бизнес идентичност в подготвен специално за вас креативен графичен знак, който ще изразява и допълва името на бизнеса ви по атрактивен начин.

logo

Web банери

Ще визуализираме вашите идеи, ще ги обновяваме и ще поддържаме високото качество и актуалност на бизнеса ви. Информация за дейността ви ще може да се види на всяко устройство – таблет, мобилен телефон, лаптоп.

logo

Визитки

В корпоративния свят размяната на визитки е все така актуална. Те са предпоставка за нови бизнес взаимоотношения. Затова ние предлагаме запомнящ и отличаващ се дизайн за вашите визитки.

logo

Флаери

Създаване на креативни и дизайнерски флаери за вашия бизнес.

logo

Бланки

Понякога малките детайли изграждат голямо доверие. Фирмените бланки са отличителен белег на доказалите се в бизнеса компании. Могат да се използват както за комуникация между служителите, така и при работа с клиенти.

logo

Каталози

Елегантен индивидуален дизайн за всеки каталог, който създаваме. Един от най-лесните и ефективни начини да покажете всичко, което предлагате.

logo

Брошури

Актуалната информация е най-ценното оръжие в рекламния бизнес. Информирайте клиентите си периодично за развитието на вашия бизнес и новите си продукти, а дизайна оставете на нас.

logo

Рекламни сувенири

Популяризирайте вашата фирма чрез рекламни сувенири във всякакви форми с вашата марка. Зарадвайте служителите, партньорите и приятелите си с отличаващи се фирмени сувенири.